به گزارش خبرگزاری مهر، ماندانا عظیمی با تشریح عملکرد خدمات الکترونیکی این دفتر در هشت ماهه امسال، افزود: بیش از شش مورد از خدمات این دفتر به صورت الکترونیکی به مردم و بیمهشدگان استان ارائه شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای سالجاری تا پایان آبانماه بیش از 227 هزار و 716 مورد نسخه بیمهشدگان به صورت الکترونیکی پذیرش شده که با الکترونیکی کردن خدمات، با کاهش مراجعه مستقیم مردم به دفتر اسناد پزشکی تأمین اجتماعی مواجه شدیم که در وقت و هزینه بیماران تأثیر بهسزایی داشته و برای ما امری مهم تلقی میشود.
عظیمی هزینه انجام شده بابت این تعداد از نسخ پذیرش شده الکترونیکی را بالغ بر 27 میلیارد و 102 میلیون ریال اعلام کرد و تایید اینترنتی نسخ دارویی، اخذ استحقاق درمان بیمهشدگان، عقد قرارداد با پزشکان متقاضی، پذیرش نسخ پزشکان، داروخانهها و مؤسسات پاراکلینیکی و تأیید نسخ سیتی اسکن و MRI را از جمله خدمات الکترونیکی این دفتر عنوان کرد.
وی همچنین تعداد 446 مرکز درمانی دارویی و تشخیصی را در استان، طرف قرارداد دفتر اسناد پزشکی خواند و گفت: بیمهشدگان برای کسب اطلاعات بیشتر از نام، نشانی و شماره تلفن مراکز درمانی طرف قرارداد میتوانند به پایگاه اینترنتی www.darmanzanjan.sso.ir مراجعه کنند.
رئیس دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان زنجان، 151 پزشک متخصص، 64 مرکز پاراکلینیکی، 111 پزشک عمومی، 76 داروخانه، 22 دندانپزشک، 13 درمانگاه و 9 بیمارستان را در مرکز استان، از جمله مراکز درمانی تشخیصی و دارویی طرف قرارداد تامین اجتماعی اعلام کرد.
عظیمی، سامانه SMS به شماره 30007227001612 را به منظور دریافت نظرات، پیشنهادات و شکایات بیماران و بیمهشدگان در حوزه دفتر اسناد پزشکی اعلام کرد.
نظر شما